Ana Sayfa / Duyuru
Tüm Akademik Personelin Dikkatine (YÖKSİS Veri Girişi) 19551 defa okundu

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca Üniversitelerin ve diğer kamu kuruluşlarının tek merkezli veri paylaşımına uygun hale getirilmesi amacıyla http://yoksis.yok.gov.tr/ adresinde yer alan YÖKSİS Veritabanında öğretim elemanlarının kendi TC kimlik numarası ve şifreleriyle girerek özgeçmişlerini dolduracakları modül hazırlanmıştır. Yükseköğretim Kurumu Bilgi İşlem Dairesince gönderilen öğretim elemanlarına ait özgeçmiş modülünü kullanmak için gerekli şifrelerin akademik personele dağıtılması gerekmektedir. Excel dosyasında kaydı olmayan öğretim elemanları için daha sonra yeniden bir liste gönderilecektir. 2011 yılından itibaren Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından Doçentlik Sınav Komisyonu Jürilerinin alan bilgileri de bu veri tabanı kullanılarak oluşturulacaktır. Bu nedenle, öğretim elemanlarına ilişkin bilgilerin 21.02.2011 tarihine kadar hatasız ve eksiksiz bir şekilde girilmesinin sağlanması gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve konuya ilişkin gerekli hassasiyetin gösterilerek ekli listede belirtilen şifrelerin gizlilik içerisinde öğretim elemanlarına tebliğ edilerek istenen bilgilerin ivedilikle güncellenmesi hususunda gereğini önemle rica ederim.

Not : Şifreler birim amirlerine gönderilmiş olup, şifreleri ile giriş yapan öğretim elemanlarının şifrelerini değiştirmeleri gerekmektedir.

Programın daha iyi performans sağlaması için Google Chrome veya Mozilla Firefox`u öneriliyor
   Son Yayınlanma Tarihi: 28-02-2011
Spam Traps